LIFESTYLE PERSONLIGT TRÆNING/ SUNDHED TV/ REALITY

MIN FORM – MIN KAMP..


Der er nok mange som kender mig fordi jeg har på egen hånd formået at fuldføre et vægttab på 50 kg samlet over 14 måneder. Gået fra 110,5 til 60 kg. Også derfor jeg valgte at deltage i For Lækker til love, og inspirer andre piger som stod i samme situation. Jeg bliver spurgt dagligt hvordan jeg træner, mht diæt og hvilke øvelser jeg laver – Alt dét kommer snart i en form af trænings linje som jeg vil lave herinde på bloggen.

Min form ser p.t således ud. Jeg træner dagligt, 1-2 timer dagligt. 45-60 minutters cardio, intensiv hiit og så styrke, mave øvelser hver anden dag. Jeg løber også i naturen 5-10 km dagligt. Jeg lever efter en diæt som jeg har fået udarbejdet af en personlig træner. Men jeg kender så godt min egen krop og været i denne sunde livstil i nogle år efterhånden så jeg har godt styr på hvad, hvor meget osv jeg skal. Til Jer ude som følger mig på instagram og snapchat kan udmærket godt se at jeg er ofte ude og spise på den lækreste gode restauranter og gode cocktails, og dét er også en del af mit liv som jeg absolut ikke vil undvære ? Men igen, alt med måde ! Derfor når det endelig er, så dagen inden eller efter skruer jeg ned for min mad/ kalorier. Og så går det an med træningen også ved siden af.

Jeg har været igennem alle slags krops transformationer så at sige. Undervægtigt, normalt, svært overvægtigt, til fed, tynd, meget muskuløs, og nu normal former. Jeg har meget nemt ved at tabe mig, sætte mål mht kroppen hvis jeg har et photoshoot, event eller andet. Easy cake for me ! Samtidig er jeg lykkelig nu for min krop. Og er glad, sådan rigtigt. Jeg træner i dag fordi det er sjovt, fedt og godt for mig. Ikke fordi jeg føler kæmpe pres eller tvunget til det som førhen. Jeg har super gode tal, bmi. Spiser godt, varieret. Og holder hvile når min krop begynder at signalere at den har brug for timeout. I dag er jeg begyndte at ”leane”, dvs at blødgøre min krop. Spise efter antal kalorier, varieret, og dyrke motion. Og en times cardio hver dag. Og resultatet kan ses her på billederne. Jeg elsker det og at via dedikation så kommer resultaterne også.
Jeg har faktisk lige gennemgået en operation og var på forfin, sengeliggende & så har jeg også været gravid. Så kroppen har været igennem lidt her på det seneste, men er vendt tilbage og opgiver ikke noget. img_2877.jpgimg_3110.jpg

Min frokost, eller aftensmad plejer at se således ud. Søde kartofler, grønsager, og kylling.

2 Kommentarer

 • Svar
  Line
  06/16/2016 den 12:22

  Har du overhovedet tid til andet end at træne? 🙂 hvordan kan du dyrke 1 times cardio og løbe 5-10 km hver dag. Min krop kan kun holde til enten cardio i fitness eller en løbetur. Ikke begge dele. Har du nogle gode råd til at kunne træne mere? ❤️

  • bypatricialouise
   Svar
   bypatricialouise
   06/16/2016 den 17:41

   Skole, veninder, og nyde livet sørger jeg for tid til 🙂 Men alle har 24 time ri døgnet – Spørgsmålet er bare hvordan man udnytter det 🙂 Løbe i naturen gør jeg altid inden morgenmad, på tom mave. Så træner jeg, cardio som opvarmning eller afslutning og styrke. Jeg formår at have energi fordi jeg netop spiser korrekt, varieret og ofte. Og det sætter forbrændingen i gang :-*

  Skriv kommentar