TV/ REALITY

TILBAGE PÅ SKÆRMEN….??

Ja det er lige det store spørgsmål heh. Jeg medvirkede i ForLækker efteråret 14′. Efter jeg deltog i det program har jeg fået 4 tilbud som jeg afslog. Jeg vil ikke lave noget som helst TV med druk, hor, bikini eller andet. Hvis-  så skal det være sjovt & underholdning. Jeg kan se tilbage idag på FLTL og den rejse.. Uden tvivl jeg har haft en fantastisk, spændende rejse, mødt skønne mennesker og stadig har nogle venskab derfra. Takket være en skøn tilrettelægger, så fik jeg det endelige skub til at flytte herovre til København fra lille Aabenraa, Sønderjylland. Men igen, så kan jeg ærligt indrømme nu at jeg har været skuffet over TV3, og ikke nok tv tid som lovet… Der blev optaget 8 dates og kun 2 vist. Og ikke engang de bedste og forfærdelige 😉  Jeg tror og nogle af mine andre venner i branchen at TV3, bag dét program opdagede ret hurtigt at de ikke kunne opstille mig som en anden rolle. Jeg ER min egen og kan ikke laves om.

Anyways, så har jeg idag været på en hemmelig casting. For ca halvanden uge blev jeg personlig headhuntet til dette program som også vil være på TV3. Jeg ved endnu ikke om jeg vil sige Jatak idet jeg har lagt det liv bag mig. Men jeg er ung, single, ingen forpligtelser og så er det da sjoowt..!

1 Kommentar

  • Svar
    Katrine
    06/09/2016 den 19:00

    Hvornår laver du dit personlige indlæg om din graviditet? Er mega fan af dig!!! ❤️❤️❤️

  • Skriv kommentar