BEAUTY TV/ REALITY

GALLA PREMIERE PÅ BRIDGET JONES’S BABY

Igår var jeg så heldig at blive inviteret til stor galla premiere i Imperial sammen med min bedste ven Sy Lee.  Jeg havde kun en time til at klargøre mig, stor tøj krise og look dilemma mildt sagt haha. Men synes nu selv at det endte ok 🙂 En rød kjole er ALTID showstopper, altså hvis den er classy og sexet uden at være slutty 😉 Pels er fra Meotine som jeg elsker, taske Louis Vuitton, stiletter Bianco. Håret var sleek og glat, makeuppen var contour, strobe fra Anastasia Beverly Hills.

img_5742.jpgSy og Jeg havde en fantastisk aften, boblerne flød, pressen tog billeder og stemmingen var super! Filmen er så sjovt og helt klart værd at tage ind og se.  Normalt holder jeg mig fra spotlight og offentligheden, men engang i mellem er det fedt at komme ud 🙂

Ingen kommentarer

Skriv kommentar