TV/ REALITY

FARVEL TIL RAMPELYSET..

16522638_338161496578386_2089589380_n
I aften er der Reality Awards 2017 og det er det 4 award.  Jeg har været med i 2 år i træk, men i år har jeg valgt at ikke dukke op..  Sidste år sagde jeg Farvel til tv og al det opmærksomhed, og al den ræs men jeg har jo lavet lidt tv siden og faktisk også takket nej tak til at deltage i  flere tv programmer. Og jeg havde dilemma mht komme i år. Jeg har overvejet om jeg skulle komme eller ej i de sidste par måneder. Jeg ELSKER røde løbere, premiere, opmærksomhed og kamera. Og jeg savner også at lave TV. Jeg ville lyve hvis andet. Jeg er super glad for at jeg har haft de oplevelser, mødt skønne mennesker og har fået minder for livet. MEN der er også en bagside af medajlen og det er der af alting. Thats life. Jeg har kæmpet hårdt på det front i forhold til kærlighed og dating. Jeg ER kræsen og lækker til kærligheden og det er faktum. Det vil jeg altid stå ved. Men mange mænd hader opmærksomhed, de forstår det ikke og at hvis man som kvinde er stædig, krævende og er sin egen person 😉 Og især hvis man viser det offentligt, via tv og blog. Av for den! Men igen jeg er meget åben, acceptere meget og er ikke dømmende – Så det burde den mand jeg vælger at være sammen med også være? Jeg kan sige så meget at jeg har måttet vælge Kærlighed vs Drømme, tv, blog. I min verden burde man kunne sammensætte det og have balance. Men desværre er det ikke sket endnu.

Anyways, så er jeg færdig med det. Jeg vil bare have en normalt liv. Og det skal ikke lyde forkert. Men de mennesker som er i tv, underholdnings branchen forstår hvad jeg mener. Normalt job, normalit liv, normal forhold. Thats what I like. Rigtige mange kommer ikke videre i deres liv, de sidder fast i opmærksomheden og deres øjeblik. Det er sørgeligt og det er til grin. Livet går videre og man kan sgu ikke sidde fast. Sad sad people …

Efter 2016 og hvad jeg har gennemgået har jeg bevidst holdt lav profil, privat mæssigt men også offentligt.  Privatliv er det helligste og det ved jeg endnu klart nu. Derfor jeg holder lav profil.

Jeg har et normalt job, normal hverdag, og normal kærlighedsliv. Jeg vil ikke længere have en kendt mand, tværtimod en helt normal rolig mand vil jeg have. Jeg vil have ham for mig selv og ikke dele med omverden 😉 Rejsende skuespillere, dj,  sanger er ikke mig mere… For det er hårdt.
Et stille og roligt liv fortrækker jeg nu 🙂 Meen hvem ved hvad der sker i fremtiden?

Ingen kommentarer

Skriv kommentar