TV/ REALITY

GALLAPREMIERE PÅ “SATURDAY NIGHT FEVER MUSICAL” & BYTUR MED NORSKE MILLIONÆRE

Long time no seen! Der har været tiltrængt pause i den grad men nu er jeg tilbage med spændende indlæg, personlige samt hvad jeg har dealet med. Og så er jeg blevet single 🙂
Anyways i fredags var jeg inviteret som date med min bedste ven Sy Lee. Det var gallapremiere på en musical fra filmen Saturday Night Fever. Jeg har aldrig set filmen, men kendte lidt til den i forvejen. Jeg er personligt ikke til musicals, så jeg havde ikke de store forventninger, men det ændrede sig! Der var rigtige mange kendte personer, Susanne Bier, LArs Løkke Rasmussen, andre store danske skuespillere, der var pyntet gevaldigt op, diskokugler overalt 🙂 De havde sandelig brugt tid på det.. Selve musicalen var spændende, smukt lavet og gode skuespiller/ dansere.

Kjole / Nelly.com
Jakke/ ZARA
Stiletter/ Christian Louboutin
Clutch / YSL

Efter det var færdigt valgte Sy og jeg at tage på et af mine ynglings steder i København for at få en drink, Dangleterre. Vi hyggede, drinks, sladre tid og Sy flirtede for vildt med tjeneren hah 😉 Pludseligt kommer der to meget flotte nydelige unge mænd, i starten af 30’erne hen til vores bord.. De ville vide hvor man skulle tage ud henne, de inviterede os til deres suite på hotellet, og Sy var fluks , og spontan som jeg er så hvorfor ikke? 😉 Vi var på en meget stor lækker suite med 2 fremmende mænd. Det kunne være farligt men altså man skal nyde livet ikk’ .. Det viser sig at de er meget meget velhavende, de fejrede et salg på 36 millioner kr lige den dag 🙂 Efter noget tid ville jeg bare hjem igen, jeg kan ikke holde ud til at være sent længere. Det endte med Sy blev stiv. Og jeg fik grineflip for vildt over at han blev fuld af én drink.. Men overalt en super skøn aften, og sjov hvilket var tiltrængt 🙂

Ingen kommentarer

Skriv kommentar