TRÆNING/ SUNDHED

MINE TRÆNINGSPRODUKTER / ER DET VIGTIGT MED KOSTTILSKUD?

Efter at jeg har været i denne sunde livsstil, fitness verden i snart 4 år, formået mit vægttab på 50 kg, ændret min krop, gå fra fed ( JA jeg må godt bruge det ord selv altså ), til at være meget stor muskuløs og så til nu veltrænet, sund og lækre former 😉 Så kan jeg godt tillade mig at dele ud af personlige erfaringer og synes at jeg er en ok ekspert. Eller i hvertfald fortælle hvad der hjælper mig 🙂

Jeg har taget i en periode 6-8 daglige kosttilskud. Det er bla bcaa, protein pulver, fat burners, kreatin, preworkout og casein m.m. Det har været dyrt ja, tror jeg brugte i gennemsnit fra 1500,-kr månedligt, har også været sponsoret men det har været det hele værd til dags dato. Og så ikke. Fordi dengang jeg tabte mig og satte mig mål brugte jeg timevis på at læse og sætte mig ordenligt ned og få styr på tingene. Idag ved jeg bedre 🙂 Men igen jeg nåede at gå fra 110 – 60 kg på samlagt 14 måneder så helt dårligt var det ikke.

Jeg bliver spurgt og skrevet til ofte angående kosttilskud og hvordan man skal tabe sig. Mange tror netop at man skal købe alt mulige produkter men nej. Idag ved jeg at det handler om din kost, indstilling og træning. 80% af et vægttab skal bestå af ens diæt.
Jeg fik fortalt af min tidligere personlige træner at protein pulver, div tilsskud IKKE er altafgørende! Det er blot hypet og på mode at man gør det og ser “rigtigt” ud, fitnes flittig.
Jeg holdte pause i knap et år uden protein pulver pga jeg ikke kunne tåle det længere og også fordi jeg ville se hvordan mine resultaer ville ende i. Jeg kan ærligt sige at det er kosten som er nøgeordet. Jeg spiser 4-6 gange dagligt, spiser usundt/ driller alkohol med måde. Og det er vigtigt med balance. Jeg spiser nok grønt og proteinrigt mad. Både kødmæssigt, skyr og alt hvad der er protein.
Idag tager jeg en shake engang imellem efter træning eller hvis jeg ikke har spist nok proteinrigt mad. Engang imellem tager jeg noget energi før en omgang hård træning venter på mig. Men ellers ikke noget mere. Jeg ved også idag at min krop har faktisk taget skade af alle de tilskud.. Desværre..
Det handler om ens mad og spise godt, nok og rigtigt. Thats it!
Jeg bruger protein pulver fra BodyLab samt deres Bcaa.

BCAA omfatter 3 essentielle aminosyrer, der er nødvendige for kroppen. Disse aminosyrer skal indtages via kosten da de ikke naturligt findes i kroppen. Under regelmæssig fysisk aktivitet og motion øges behovet for tilstedeværelse af disse aminosyrer. BCAA er fundamentalt nødvendig for at forebygge skader og muskelnedbrydelse, og det øgede behov i forbindelse med træning, kan være svært at opfylde fra vores kost alene. Derfor kan kosttilskud af BCAA være nødvendig når man har en aktiv livsstil.

Ingen kommentarer

Skriv kommentar