TRÆNING/ SUNDHED

SLUT MED AT VÆRE FED, RUND & DOVEN !

God påske søndag til Jer <3  Jeg håber I nyder jeres hellige dage sammen med familie og de nærmste.
Tid  til sandhedens time… Jeg har taget på.  Og vi snakker ikke om få gram men deirmod 5-6 kg. På under 10 dage.. Hovsa ! Havde du spurgt mig for nogle år tilbage, så ville jeg lyve, benægte eller aldrig indrømme det.. At jeg har taget en smuuule på.  Men grunden til at jeg vælger netop at være ærlig nu herinde på bloggen er fordi jeg vil tage jer med i mit nye projekt. Jeg har et mål 🙂 Og vil komme med opskrifter, tips og tærnings øvelsler som jeg synes fungere.  Jeg har fødselsdag d 23 juni og jeg skal ned på 60 kg. Jeg er en lille spirevip på kun 169 cm høj så når jeg buler for meget ud, lad os bare sige at det klæder mig ikke heh.  Jeg har altid været dygtig til at skjule mht tøj hvis jeg tog på. Jeg ved at der er en kæmpe stort press derude i verden og især på sociale medier mht tærning, fitness og spis sundt. Det er hypet og du skal gå op i det og være “på” hvis du skal være med på trenden.
Jeg har det sådan at efter 3 år med stort vægttab på 50 kg, været fitness fanatiker og besat til nu bare træne og spise sundt fordi det er sjovt men selvføl gelig også fordi det er sundt. Men jeg er ovre det stadie hvor det skal gå striks og kedeligt i den. Så jeg formår at spise sundt, følge kostplan og samtidig træne, men også have lov til at skeje ud i ny og næ.

Jeg har lige været igennem et brud med min eks kæreste og jeg har faktisk ikke været oppe og træne i 7 dage !! Først igår tog jeg mig sammen… Det er den længeste pause jeg har haft i snart 4 år. Vildt at tænke på. Mine veninder og venner kender mig så godt at hvis jeg har holdt pause fra fitness i mere end 3 dage så er den GAL ! Men jeg havde bare brug for ro, være ligeglad og spise hvad end jeg lystede efter. Slik, sodavand og god mad.  Jeg var kommet i en rigtig god rymte mht træning og kost, men det smulrede fordi jeg havde kæreste sorger og var dybt trist. MEN NOK ER NOK !
Igår handlede jeg rigtigt godt, rent og sundt ind til de næste dage og skal også forberede mine måltider igen.  Jeg er ikke flov over at sige højt at jeg har taget på og været doven fordi vi er trods alt kun mennesker. Tværtimod er det normalt. Det må bare endelig ikke forsætte.. Jeg har gjort det førhe- sat mig mål – kæmpet  – opnået dem. Så med stor vijle og og dedikation kan jeg gøre det igen 😉 Det skal bare ikke føles at det er et job, og kedeligt, for så mister man interessen og falder i.

Min diæt vil bestå af skyr, æg, fjerkræ, proteinboller jeg selv har bagt, fisk, havregryn, soja produkter, grønsager og vand og vand ! Så vigtigt med vand.

Det der fjernes helt nu er : Alkohol, sukkerfrie væske, frugt ( kun banan inden træning mht blodsukker og energi og til min smoothie ), stivelse, mejeri produkter, ( bortset fra skyr og hytteost, de er de mest proteinrige ), og kaffe latte.

Jeg brugte min lørdag aften igår på at bage boller. Ja ja ingen bytur eller alkohol, men være hushuslig og bage. Jeg elsker faktisk at bage og er meget god til det. Burde gøre det ofte 🙂

1 Kommentar

 • Svar
  Henrik Skovmand
  05/27/2017 den 9:20

  Kære Patricia, man kan kun være stolt af dig. Du er for sej. Nogle gange hygger det mig at jeg altid kaldte dig for københavner. Jeg vidste at du og København er skabt for hinanden.
  Knus
  Henrik

 • Skriv kommentar