PERSONLIGT

ÅÅRH SE HVAD JEG HAR FÅET…

God aften dejlige læsere! Jeg havde en mere end en almindelig god dag igår. Jeg fik nemlig BLOMSTER!! Store smukke røde roser min favoritter. Liljer er også de smukkeste. De var selvfølgelig fra en sød type ❤ … Jeg var så overrasket og mundlam! Den smukkeste største buket❤️ Jeg sørger altid for friske blomster hver uge, som en slags selv forkælelse. Jeg var midt igang med rengøring herhjemme, da min dør tlf ringede. Det var manden fra Nemlig.Com hvorfra jeg havde bestilt meget lækkert mad fra og blomster manden, der stod uden for min dør. Jeg ved godt at nogle mænd synes den slags er plat, men vi piger EEEEEEEEELSKER at få blomster og er det langt tid siden, at du sidst har givet prinsessen i dit liv en blomster buket, så gør det i dag!! Det gør os så glade 😉 

Ingen kommentarer

Skriv kommentar