LIFESTYLE

DEJLIG MANDAG MORGEN

Godmorgen 🙂 Så er det mandag og ny uge skydes igang. Jeg sidder på Emmerys her i Charlottenlund og nyder min morgen kaffe og tænker… Min weekend har jeg brugt på at være syg og ligge derhjemme. Jeg har været rigtigt udmattet, træt og syg..

Men jeg har det meget bedre idag og så er det tilbage til arbejde og træningen. Jeg savner også mine piger jo!<3

Det er med blandede følelser at jeg sidder på det her sted. Min ekskæreste bor her og jeg var fast gæst hver morgen her på emmerys. Det er underligt at gå rundt om hans område og forbi hans hjem velvidende vi er færdige og slut kapitel. Det gør ikke ondt længere og jeg er ej trist mere. Jeg er helt afklaret og er officielt fremmede for hinanden. Men det er sødt de minder vi har, handle ind sammen og tage hjem og lave lækkert mad, bare have det grineren sammen.  Jeg kunne huske at for 3 måneder siden var jeg i et meget dyb sort hul og troede aldrig jeg ville komme videre og han var min verden og the one..

Men Idag er jeg kommet videre, er så glad og mødt en mand som giver mig hverdag støtte og bekræftelse. Jeg gennemgår  personligt også nogle ting for at forbedre mit liv samt nå mine mål. Jeg har virkelig ændret mig og blevet til en anden ung kvinde. Jeg er ikke den samme pige som kom her 8 måneder siden 🙂

Ingen kommentarer

Skriv kommentar