PERSONLIGT TRÆNING/ SUNDHED

KAN JEG GODT TILLADE MIG AT TAGE EN BIKINI PÅ? FUCK KROPS IDEALERNE

Jeg har altid sagt at jeg aldrig nogensinde vil blive set i en bikini og have en, eller tage en på. Det har intet med mit selvværd at gøre, fordi jeg har det awesome og elsker virkelig mig selv. Men det har noget med at gøre at jeg simpelthen bare ikke føler mig helt tilpas i sådan noget påklædning. Jeg har ikke noget at gemme bag ved som en sexet badedragt og dækkes til. Selvom jeg elsker at vise mig frem og tage sexet billeder, så er jeg meget sky i mit private liv. Og det med bikini er noget så vovet synes jeg.  Men igår valgte jeg at købe en bikini, en smuk guld var BuchCophagen, og tog hjem og prøvede den på. Selvom jeg synes det var grænseoverskridende, og meget wow på en måde på trods af at jeg var hjemme og i mn egen komfort zone.  Nu har jeg valgt at købe en bikini, for at prøve at blive bedre til at acceptere min krop og jo jeg vil sgu også gerne have en på!

Nogle vil måske undre sig og tænke om jeg overhovedet burde gå i en bikini eller sexet badedragt, fordi jeg er “stor” i deres øjne eller har strækmærker. Men i dag kunne jeg simpelthen ikke være mere ligeglad.  Jeg har knoklet for min krop, tabt så mange kg, jeg er sund, veltrænet, har flotte former og intet i overvægtig kategorien. Det er dejligt, at få at vide at kvinder rundt omkring bliver inspireret af mig,  og det jeg gør, tør at være modig, vise og det jeg skriver – men er jeg tyk? Er jeg overvægtig? Det ville jeg ikke kategorisere mig selv som værende. Det har taget godt med arbejde at komme selv til den eklæring, Ikke at ordet som sådan gør mig noget længere. Der er noget helt galt med vores syn på kroppe og særligt på “den perfekte krop”. Den findes ikke.  Vi lever i sådan et stort pres udfra de sociale medier og det er trist ! Måske  findes den perfekte krop, , men hvorfor stile efter noget perfekt, når du i stedet kan prøve at holde af det du har – Så bliver det jo netop perfekt, for dig og i din optik. Skidt pyt med hvordan andre kvinder ser ud, kig på dig selv og ikke sammenlign dig med andre. Vi alle er forskellige, har forskellige krops typer og gener. Nu træner jeg, spiser sundt og varieret og har sund tilgang til det. Jeg har en sexet krop og er dejlig som jeg er!

Livet er for kort til at hade din krop, den er hvad den er, og elsk dig selv og din lækre figur !

Ingen kommentarer

Skriv kommentar