TRÆNING/ SUNDHED

MIG OG MIN TRÆNING

Jeg bliver ofte spurgt hvordan det står til med min træning, hvad kan jeg lide at træne, hvad med min motivation. Derfor dette korte indlæg 🙂

Hvor ofte træner du? Jeg træner 6 gange om ugen fast. Nogle gange kan jeg træne op til 8 gange på en uge. Ja det er rigtigt meget og mange kigger også undrede på mig når jeg fortæller det. Nogle dage er bedre og mere intens end andre. Og nogle dage træner jeg kun cardio fordelt 2 gange på en dag. Jeg har trænet i snart 4 år. Jeg er blevet meget klogere på at lytte til min krop, og så kan jeg godt mærke at jeg ikke længere er 19 år heh. Det bliver altså hårdere med alderen. Nu kan jeg godt forstå hvorfor mennesker fortalte mig dengang jeg var igang med mit vægttab at det skal gøres nu og her før du komme ri 20’erne..

Hvorfor træner du? Jeg træner for at se godt ud og stå skarp ud nøgen! Det er sgu ikke løgn 🙂 Jeg træner fordi nu er det blevet sjovt for mig, jeg elsker det, det er en stor livsstil for mig. Og så kan jeg godt lide at se og føle mig veltrænet. Jeg træner for at få det bedre med mig selv, og for at presse min krop.

Hvad træner du mest? Jeg træner mest styrketræning og kører gentagelser. Jeg har førhen kørt meget tungt og resultatet var at jeg blev stor muskuløs. Det var pænt, men jeg mistede mine bryster og former af det. Det klædte mig ikke til sidst. Jeg har lært i dag at det handler om gentagelser og ikke køre for tungt. Jeg elsker styrketræning og rive i jern heh  Jeg hader cardio og det er så kedeligt men skal laves hvis du vil forbrænde fedt. Det er altså vigtigt! At blande sin træning med cardio, eller hiit øvelser samt med styrketræning giver den bedste forbrænding og resultater. Mindst 40 minutter cardio hverdag, og det er enten løb, cykel eller sjippe, eller hiit øvelser.

Hvilke kosttilskud tager du? Jeg tager proteinpulver i en shake efter en træning eller inden jeg skal sove fordi det hjælper kroppen med at restituere . Bcaa tager jeg med vand under min træning, preworkout i ny og næ. Førhen var jeg oppe op de 8 forskellige slags kosttilskud. Det var dyrt og farligt. Farligt i den definition at du bliver afhængig af det og det skader også på ens krop. Men det handler kun om ens diæt, rette mad, og mængde, samt motion og nogle vitaminer og jo så kan man forstærke det med nogle kosttilskud som det ekstra. Især hvis du vil tage meget på i muskelmasse, eller stille op til konkurrence.

Hvilke muskel grupper er dine favoritter? Jeg elsker at træne ryg og numse, skuldre. Jeg elsker at have en pæn veltrænet markeret ryg, svaj i ryggen, flot numse som er dejlig rund, og pæne skuldre.

Er der noget du ikke kan udstå eller hader mht træning og fitness center? Det som jeg simpelthen bliver noget så arrig over at piger tror de hurtigt kan få en lækker veltrænet røv på kun squats og  nume øvelser. De glemler at det hele handler om ben, bag og indre lår, læg, og faktisk lave øvelser. Man kan IKKE træne sig til en Kim Kardashian røv. Og det handler det også om at hele kroppen skal passe til. Ikke kun træne den ene del.

Ingen kommentarer

Skriv kommentar