TRÆNING/ SUNDHED

SE MIN FLOTTE MAVE ! SMID BLUSEN …

God søndag aften. Håber i har nydt weekenden med den lækre sol og nydt det !
Sommer er = Pæn strand krop og være fit for fight og vise sig frem.. Jaeh en ægte strandløve bliver Patricia aldrig, lad os bare være ærlig hah! I de sidste par uger, hver evig eneste dag har jeg trænet godt, hårdt og motiveret. Jeg afprøver nye øvelser og og centre og dét giver virkelig noget for mig. Jeg bliver så motiveret ved at besøge nye centre, se nye mennesker & så teste nye øvelser. Jeg har været ofte kørt træt i samme trænings rutine og det er aldrig godt. Jeg elsker at bruge Instagram og følge fitness freaks med anderledes trænings rutiner. Jeg er min egen motivation og jeg har genopfundet min lyst igen. Men nu hvor det er sommer, varme grader, så kræver det en smule at komme i gang heh. Men den følelse at have været oppe, træne, svede og bare kørt sin krop træt er fantastisk efter! Den bedste følelse. Mange har lagt mærke til at jeg har tabt mig og jeg har fået mindre talje og mine mavemuskler kommer frem. Jeg er ikke bange længere for at vise min mave i sports bh eller noget. Tvært imod så viser jeg det netop frem nu fordi jeg elsker min krop, den har ikke fejl. Ja jeg har strækmærker og man kan se mine ar fra min operation. Og hvad så? Jeg har accepteret det og jeg er stolt af min krop. Træner hver dag, spiser sundt og laver mad hverdag, passer godt på mig selv. Og jeg har ikke længere et forkert billede af min krop. Og når jeg så viser maven frem på mine sociale medier – så får jeg altid en masse henvendelser fra piger og kvinder, som skriver at de ville ønske at de turde og var så modige. Tro mig det har taget tid! Men gør det !  Jeg er glad for min mave nu – men det er jeg ikke kommet sovende til. Det er hårdt arbejde og et arbejde du skal blive ved med at lave, for at holde af din krop. Lige som den er. Jeg viser billeder nu UDEN nogen filter, redigering eller noget som helst!. Jeg gider ikke vise et urealitisk billede af min krop. Jeg er pisse stolt af min krops transformation!

Ingen kommentarer

Skriv kommentar