PERSONLIGT

DU KAN IKKE LYVE, HJERTET VIL HVAD HJERTET VIL …. JEG HAR VOKSET ..

Man skal aldrig sige aldrig… Man skal altid forsøge. Aldrig opgiv..  Det er aldrig for sent. Tænk nu hvis.. Ja det er så de kloge ord som mange kommer med og man siger til sig selv.. Jeg ved ikke hvad der er sket med mig i løbet af de her 9 måneder, et år. Men jeg har virkelig ændret mig selv til noget som jeg ikke kan genkende?! På den positive måde.Men jeg synes det er godt. Hverdag lærer jeg noget nyt, bliver klogere. Om mig selv, eller generelt livet.  Når jeg kigger tilbage på disse måneder, bare det her ene år som er gået lyn stærkt, så blver jeg forbløffet hvor meget jeg har ændret og forbedret mig selv.  Jeg fanger ofte mig selv i mange situationer hvor det går op for mig hvilken person jeg er blevet til. Jeg siger ofte nejtak til gå i byen, alkohol og være spontan.. Jeg bliver nærmest bange når mænd kommer hen til mig, flirter med mig. Jeg har ikke længere lyst til at date.  Jeg vil gerne gå ud, og have det sjovt, men komme hjem i fornuftigt tid, komme selv hjem og sove alene, i min egen seng. Førhen var jeg ligeglad hvor end jeg sov og hvornår jeg kom hjem. Altså det skal lige understrega at jeg ikke var løs på tråden eller overhovedet i den stil, men vi festede meget og til den lyse morgen. Men idag tænker jeg langt mere over mig selv. Og især de signaler jeg viser. Jeg er blevet mere bevidst om hvad jeg laver, siger og gør.  Jeg har heller ikke noget tilovers for lege, negativitet og bull shit. Jeg er så ovre det. Førhen blev jeg så sur, arrig og hævngerrig hvis jeg fandt ud af at jeg blev holdt for nar og løjet over. Nu Idag  børster jeg det væk fra min skuldre og viser ingen opmærksomhed mere. Jeg er blevet meget mere rolig og nede på jorden. Tror bare at jeg er blevet til en fuld voksen kvinde nu og ved hvor kort livet faktisk er.  Patricia er forsat sød, sjov og frisk sprudlende pige, men hun er påpasselig og fornuftigt 🙂 Ikke bestemt kedelig.  Jeg tror at det jeg har gennemgået på et år, flyttet 3 gange, været så syg, indlæggelser, og skulle vælge imellem mænd, dilemma og så gennemgå et brud. Jeg er blevet så dygtig til nu at lytte med mit hjerte. Alt hvad jeg gør til dags dato er med mit hjerte. Hvis ikke jeg føler at jeg kan stå indenfor det med fuldt hjertet med på, jamen så er det hvad det nu er … Jeg har datet efter mit brud, mødt et par mænd, og kommet ud. Og jeg har også haft en seriøs sommer flirt. Men sandheden er og lige meget hvad jeg prøver at benægte, lyve  og pakke væk- Så er jeg bare ikke klar eller lyst til kærlighed, en kæreste på nuværende tidspunkt … Jeg har datet rigtigt meget, haft det sjovt, og nydt min ungdom. Men det er først nu som 24 årig at jeg har fundet mig selv, er stolt af mine bedrifter og den udvikling jeg nu gennemgår. Jeg har levet meget spontant, vildt og levet i øjeblikket. Jeg har opnået mine af mine personlige mål, alt det er jeg så stolt af. Men det har også betydet at den personlige, varme rigtige pige har været gemt væk i mange år. Jeg har levet i en facade og dobbelt liv i årevis. Og det var først da for et år siden at jeg turde slippe dem væk, og åbne mig mere og mere åben. Men især efter jeg mødte min eks kæreste at jeg valgte at tage helt fri og roligt lægge det dobbelt liv på hylderne for altid. Jeg synes selv at jeg er blevet til en rigtig god, dejlig pige, jo det har jeg nok altid været, men jeg har arbejdet meget på det. Jeg tør at vise følelser, være sårbar og også være ærlig. Jeg vil ikke gemme mig bah noget mere. At være ærlig overfor sig selv og sit hjerte er det vigtigste. I know that now..

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv kommentar