BEAUTY

MAC COSMETICS – A LITTLE NEW IN

Hey you guys. Jeg har shoppet nogle produkter som jeg stod og manglede og var løbet tør for. Det er nogle af de ting som uundværlige for mig og et must-have ! MAC er et af de bedste makeup brands derude og en af mine favoritter.  Jeg har nogle produkter som jeg altid skal have herhjemme, men også nogle som bare er nok til dagens makeup. Enkelt er fint!

MAC Prep + Prime Fix spray. Den bruger jeg inden påførelse af makeup og så afsluttende også. Jeg sprayer den også på min beautyblender for at det giver bedre finish mht foundation. Nogle gange bruger jeg den efter at jeg har lagt dag cremen, hvilet er super godt med den fugt.

MAC Lip liner-  Jeg elsker lip liners og har så mange! Jeg er meget til nude og bløde/varme toner.  Det er min stil 🙂 Til tider også lidt mørkere, eks Hover er en af de bedste. Jeg har købt denne gang i farven Oak. Den er meget kold, men passer til en af de mange ude læbestifter jeg har. Til hverdagen nøjes jeg bare med lipliner.

Vipper – Jeg er stor tilhænger af falske vipper! Jeg bruger nummer 43, 44 & 48. Den bedste vippe lim er Duolim. De har lige lanceret en ny model. I stedet for den typiske tube, så er det nu med en pensel, hvilket gør det meget nemmere.

Ingen kommentarer

Skriv kommentar