LIFESTYLE

PICTURE TIME IN TISVILDE

Igår havde jeg en rigtig god dejlig men lang dag heh.. Jeg var ude i fredags, og den stod på østers, bobler, lækker middag & fredags Rock i Tivoli. Vi havde fri bar på Nimb 🙂 Vi anede ikke hvem der spillede, men kanon hyggeligt var det. Puha. Jeg var træt igår haha..  Jeg har hverken drukket i noget tid og været så længe op så det slog mig ud.. Men jeg tilbragte min lørdag spontant i Nordsjælland. Vi kørte til Tisvilde, Rågeleje, gik tur og nød roen. Det var varmt og ok fint vejr. Skulle nok ikke have taget jeans på, meen jeg havde lige shoppet dem, så de skulle vises frem.  Vi spiste frisk fisk på en god dansk restaurant, rigtig hyggeligt. Efterfølgende tog vi på Tisvilde strand, for at skyde billeder.. Vi endte med at tage og købe bland selv slik i Lyngby, videre til Drive In bio i Lynge. En hyggelig afslutning på dagen <3 

2 Kommentarer

 • Svar
  Simone
  08/27/2017 den 17:34

  Du der som altid , pisse godt ud babe ??? snack, guuuf & de hummere der ?? inviter lige mig næste gang ??

 • Svar
  Simone
  08/27/2017 den 17:35

  Der sku ha stået …. du ser som altid ** pisse godt ud babe ??❤️

 • Skriv kommentar