TRÆNING/ SUNDHED

SE MINE YNGLINGS TRÆNINGS ØVELSER – CIRKEL TRÆNING / VIDEO

Noget som er blevet efterspurgt rigtigt meget er hvilke øvelser jeg laver og evt vise det. Det er svært at gøre det når jeg ikke har prof kamera eller har nogen til at filme mig heh.. Men det sker nogle gange at det hænder og så udnytter jeg det 🙂 Jeg elsker jo træning og mange variationer indenfor det. Efter at jeg har trænet i 4 år, vægttab, og lavet krops transformation så bliver det kedeligt i længden… Og jeg er en person som hurtigt mister interessen eller lysten. Og især på trænings fronten! Jeg elsker at følge andre fitness atleter på bla Instagram for at blive inspireret og så tilføje lidt af deres øvelse kombineret med min egen.  Noget som er populært er cirkel træning. Dvs, træne i nogle sekunder / minutter ved hver station mht en øvelse. Og det kører du gentagelser og høj intensiv. Derfor får du din puls op og presser sig selv. Jeg elsker denne form for træning, den er sjov, hurtigt og jeg kan faktisk bare nøjes med 45 min.  Jeg elsker en sund aktiv livsstil, og det både mht træning men også kosten.  Khloe Kardashian elsker også denne form for træning og jeg følger hende på hendes app, hun laver sådanne gode trænings videoer! Jeg har taget mange af hendes øvelser til mig og de virker 🙂 Så effektive.

Ingen kommentarer

Skriv kommentar