TV/ REALITY

SNAKKER JEG MED MINE GAMLE REALITY TV KOLLEGER …!? 

Hej alle sammen… Lidt om min Tv tid haha..
Jeg er blevet spurgt rigtigt meget om jeg er på talefod, snakker og ses jeg med mine tidligere reality tv kolleger og generelt reality mennesker. Så her giver jeg mulighed for at være ærlig.  Jeg har medvirket i For Lækker til Love sæson 5 , den sidste. Gustav, Rikke, Kay, Daniel, Line, og de to nye, Nikita og jeg.  Det blev optaget i 2013, sendt august 2015. Det var en rigtig sjov og fantastisk oplevelse, som jeg bestemt ikke ville være foruden. Jeg fortryder ikke min deltagelse på nogen måder. Meen ….  Jeg blev holdt for nar! Jeg skulle være på rigtige gode dates, 8 dates, og medvirke i hvert episode. Det blev jeg lovet,. Jeg kom kun på 3 dates og blev vist 2 gange. Og jeg fik ikke noget tv tid som de andre. Men idag er jeg lettet over at jeg ikke var så aktuelt, og blev evt klippet til noget jeg ikke er. Der er en fremtid derude og jeg skal kunne se mig selv i øjnene, også langt henne når jeg er gift og har stiftet min familie. Jeg, min mand og familie skal ikke være flov over mig.
Jeg har selv fravalgt at ikke snakke og ses med de personer fra min sæson og reality personer at gøre. Den eneste som jeg har i mit liv er min bedste ven Sy Lee. Ellers så har jeg lagt det kapitel og de mennesker på hylden. Det er hverken ondt eller personligt ment. Jeg har haft de fedeste oplevesler med dem, festet, events osv. Men jeg hænger ikke fast i spot lyset, har brug for den opmærksomhed og hungrer efter det som rigtige mange gør i den branche. Bag kameraet er folk så forfærdelige, overfladiske, falske, tager stoffer, drikker sig i hegnet og er så pinlige. Jeg kan ikke stå bag det.
Jeg har været skuffet og trist over at jeg ikke fik mere tv mht FLTL, men jeg er glad for det til dags dato.  Jeg fandt ikke kærligheden i programmet øv heh. Faktisk før programmet havde jeg aldrig været på en rigtig date.. Så det var nyt!

Ingen kommentarer

Skriv kommentar