BEAUTY

VÆRE GOD MOD DIG SELV- MINE TIPS

Det er vigtigt at passe på sig selv. Jo ældre man bliver jo vigtigere er det. Man har individuelt sine egne tanker om det.

Hver dag husker jeg at gøre noget godt for mig selv. Det er meget vigtigt at netop give sig selv tid og gøre noget lækkert for sig selv bare fordi. Ingen grund andet end du fortjener det. Du som din egen person, og dig selv i helhed. Selvom jeg til tider har ret travlt og stress, så glemmer jeg nogle gange at stoppe op og gøre noget dejligt eller tiltrængt for mig selv. I perioder har jeg haft så travlt at først om søndagen kan jeg komme i tanke om, at jeg hverken nåede det og det andet.. Og dét sætter faktisk en smule negativitet hos mig fordi jeg havde håbet eller nærmere regnet med at det skulle jeg huske at gøre. Man har brug for at genopfriske sig selv, finde nyt energi så man er mere fyldt med overskud og kan rocke verden heh. Det er jeg i den grad nu blevet langt bedre til! Det hvad jeg gør hver dag for at være god mod mig selv er eks træning og spise godt, sundt. Det er  ekstremt vigtigt at passe på sig selv indenfra. Træningen giver mig den bedste følelse, jeg har brugt min krop, kommer tættere på mit mål. Og sundt, lækkert mad er fordi det er vigtigt mht træning, men det mætter, jeg føler mig glad når jeg er motiveret. Og det er god ernæring som giver energi. Men udover dét, så elsker jeg at forkæle mig selv. Enten bare købe friske blomster til hjemmet, levende lys, tage et dejligt langt bad.. Forkæle mig selv med de lækreste hår produkter, shampoo-hårkur-balsam, og style efter ( Det tager en krig pga extentions skal det lige siges, så ikke noget der bliver gjordt hver dag 😉 ) Hudmaske på, smøre mig ind i cremer og bare høre musik, imens jeg har ro.. Men jeg tror det vigtigeste for at være god mod sig selv er ens tankegang. At være omgivet af positive, glade mennesker, se alting med et smil på læberne er det bedste. Jeg selv vågner op hver morgen med ro i maven, taknemlighed og glæder mig til at komme igang med min dag. Jeg har ikke længere drama, dårlige mennesker omringet om mig mere. Jeg har fjernet alt det og lagt fokus på hvad der gør mig glad og er godt for mig.

1. Få en spray tan! Jeg er stor tilhænger af spraytan, hurtigt, nemt og lækker kulør. Dét giver lige det ekstra boost, fordi så ser man lækker ud, tynd og når du har den rette kulør, så føler du dig fantastisk! Det hjælper på mig hver gang, samme føler mine piger det også 🙂
2. SMIL ! Jeg ser desværre mange som ikke smiler og de er bange, tør ikke. Det er sandt hvad de siger – Smil og verden smiler til dig.  Jeg elsker at smile, grine 🙂
3. Sæt dig mål. Jeg har sat mig nogle mål nu. Det er angående at tabe mig en smule, blive strammet op, og få den mere tonet krop. Men jeg har ikke en decideret deadline. Jeg gør det på en rolig fornuftigt måde. Og det tager den tid det tager.
4. Shopping. Gå ud og forkæle dig selv med evt nyt tøj, den kjole du længe har ønsket.  Du bliver så glad første gang du tager den på.
5. Gør hvad du føler for i øjeblikket og har lyst til. Om du har lyst til at købe Paradis Is, se netflix hele aften og være doven – Gør det ! Du har lyst og hvorfor ikke!?  Dovenskab er sgu tilladt altså..
6. Gå en tur. Jeg elsker naturen, og bor omkring skønt natur område og stor sø. Kom ud, gå en tur med evt musik i ørene, lade tankerne køre. Jeg slapper af på den måde. At du giver dig tid til at komme ud, få en time til dig selv med frisk luft er så godt for en.

Jeg havde førhen den tankegang at kun penge, luksus og en mand kunne gøre mig lykkelig. Ja det kan alle så komme og sige, meen …Det er falsk lykke og også dejligt, men absolut ikke holdbart. Det handler om kærlighed til dig selv og dine egene værdier. Jeg har arbejdet hårdt på at blive  klogere og komme frem til mange konklusioner. Jeg  er så glad for mig selv, elsker mig selv. Den person jeg er blevet til nu, de ting jeg har gennemgået og  det gode, såvel dårlige. Man kan ikke elske andre hvis ikke man elsker sig selv..

1 Kommentar

 • Svar
  Nikki Lund
  08/23/2017 den 20:45

  Super relevant indlæg! Det er så vigtigt at huske at forkæle sig selv og at man ikke behøver at “skulle gøre sig fortjent til det”. 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Skriv kommentar