PERSONLIGT

DERFOR HAR JEG VÆRET VÆK … FARVEL KØBENHAVN!

Hej alle sammen. Som I sikkert har lagt mærke til herinde på bloggen, så har jeg været stille. Meget stille end normalt.. Jeg lå bla også syg med slem influenza i dagevis og så var jeg færdig i den periode . Jeg har trukket stikket ud og gennemgået så mange ting  og ændringer i mit privatliv,  og det har betydet at jeg bare ikke lige havde overskud til bloggen og passe mine sociale medier som jeg  normalt plejer. Jeg valgte at slukke mentalt af for det ærligt talt. Og hvor var det skønt med den pause! Jeg har startet et nyt liv op faktisk. Min hverdag er ikke det samme som førhen, alting er nærmest ændret. Men på den gode måde! Jeg er flyttet fra København og draget mod Nordsjælland. Hvilket har været mit ønske længe.  Jeg elsker mit dejlige København, dets liv og  gang i den men jeg blev udmattet til sidst..  Jeg er en jysk pige, kommer fra en lille by og så flyttede jeg til storbyen København, hvilket jeg absolut har været glad for! Men jeg elsker ro, ingen stress og ren luft.  Jeg har altid været en storbypige men jeg fortrækker naturen, roen heroppe og nyt område. Jeg havde også brug for at starte nyt op op mange ting i mit liv og forfra agtigt. Jeg havde brug for at komme væk fra det gamle. Jeg lyttede til mit hjerte, greb en chance og tog skridtet.  Jeg troede at jeg ville savne københavn mere, men det gør jeg ikke.  Faktisk overhovedet ikke. Jeg har endelig fået ro og stabilitet i min hverdag som jeg længdes efter.  At finde den ro som man har hungret efter og bare lige pludselig giver ens liv nu mening,. Dét er en  ubeskriveligt dejlig følelse. Det føles så nemt og let.  Jeg har samtidig også valgt at sige farvel til mange ting bla venskaber og ændre prioriteringer. Jeg  er simpelthen færdig med overfladiskhed og ligegyldigt pis. Jeg havde meget i min hverdag meget bullshit fra mennesker som sugede mine energi ud til sidst og det ville jeg bare sige farvel til. Nu har jeg fundet lykken og er så taknemlig for mit liv, mit nye jeg ikke mindst de gode mennesker om mig. At foretage store ændringer i sit liv kan virke til at være meget skræmmende, nervepirrende og slemt. Men når man vender det til positivt og kan se det gode udfald af det, så er det alting værd.  Livet handler om at tage risici, føle sit hjerte og prøve sig også frem. Nu vender jeg tilbage på bloggen med fuld skrue og så kommer der andre store ting i vente for bloggen 😉 Stay tuned .. 

Ingen kommentarer

Skriv kommentar