LIFESTYLE

GYSER FILM ” IT ” OG LIDT FOR MEGET SLIK 

Jeg eeeeelsker gyser, horror og action genrene.. Men gyser film er min favorit! Jo værre, psykologiske twistet syge gysere film – Jo bedre  😉 Jeg så for nylig Anabelle 2 – Skabelsen, og den var sindsyg god! Men igår var jeg inviteret til biograf, lidt spontant og vi skulle se den nyeste IT film. Hver uge er jeg i biograf, ny ugentligt vane faktisk heh. Det er kanon hyggeligt og især når vi har fået efteråret her i Danmark. Se en spændende film, spise usundt, og blive opslugt af filmen er det bedste.. Men vi besluttede os for at prøve noget nyt begge to. Nemlig at tage i biografen i Fields på ude på Amager. Den var såå stor, meget udvalg mht slik og bare lounge hygge stemning. Ikke mindst var sæderne rigtige behagelige og skærmen, lyd et stort plus! Selve filmen var uhyggelig, skræmmende og mange chok kørte igennem kroppen… Jeg synes det var en rigtig god film.. Mon ikke der kommer flere? 😉 Det  var faktisk meningen at jeg ikke skulle have andet end vand til filmen, meen jeg kunne simpelthen ikke dy mig. Så jeg måtte have bland selv slik. Og sodavand.Ikke mindst popcorn også. Ja det gik liiidt over gevind hah..


Ingen kommentarer

Skriv kommentar