LIFESTYLE

ROADTRIP TIL FAMILIEN <3

Familien er det vigtigste! Jeg er meget privat når det kommer til stykket og især ekstra med min familie.  Jeg ved nu hvor jeg er blevet ældre at man skal se og værdsætte sin familie mere, selvom de er ikke de nemmeste at have med at gøre altid  i verden hah. Jeg har haft den bedste weekend længe! Jeg har været i biograffen, besøgt Nordsjælland, kørt ture, spist meget is og hygget, men også besøgt min familie. Jeg er fra Aabenraa i Sønderjylland, og er en jysk pige heh .. Men jeg bor herovre i København og ser ikke min familie ofte. Jeg har lavet aftale med mig selv at jeg SKAL prioritere min familie noget mere. Vi snakkede om at tage derned men det var lidt spontant også. Vi skulle tage til Flensborg, og så kunnr vi også køre forbi til min familie. Tidligt lørdag morgen kørte vi hele vejen fra København ned til Vejle. Højt humør, musik – DAUDA! Min stedfar havde sørget for friske hjemmebagte boller, god kaffe og lidt til. Så sødt 🙂 Det var en rigtig hyggelig dog lang roadtrip 🙂 Det var rigtigt dejligt  at se familien selvom kort fornøjelse og være lidt sammen før vi skulle videre. Vi havde nemlig planlagt at tage til Flensborg, shoppe en smule og så hygge. Simpelthen bare en getawat.  Jeg har hygget mig så meget, nydt familie tid og bare komme væk fra København. 


Ingen kommentarer

Skriv kommentar