TRÆNING/ SUNDHED

JEG ER BLEVET FED IGEN…. MYPROTEIN TIL HJÆLP !


Jeg hader at indrømme det.. Jeg er altid ærlig, men der er nogle gange liige et par ting som jeg er bange for at sige højt eller stå overfor mig selv og indrømme det. Selvom sandheden er der lige for øjnene af mig.. Men jeg er sgu gået hent og blevet tyk igen… Yes its true. Jeg har nok taget 5 kg på eller 6-7 på kort tid. Helt konkret mht tal ved jeg ikke, men kan se og mærke det. Der er vitterligt ingen undskyldninger, hverken dårlige eller andet. Jeg selv tror bestemt ikke på den slags. Jeg har været syg, rigtigt syg, og så med influenza, samt flytning, stable nyt liv på benene m.m på kort tid. Og så har jeg været stress ramt, og det har resulteret i dårlige vaner. Jo jeg har været i trænings centeret, trænet godt og spist ok fornuftigt. Men når du har været igennem al den slags som jeg har, man bliver lige ramt af dovenskab og man ikke orker noget, ja så kommer du meget hurtigt ind i en ret så dårlig rytme! Jeg er en rigtigt madøre og elsker god mad, søde sager og især vin. Det er en stor last heh..  Alt det er dårligt, det ved jeg, men nu er det også seriøst slut! Jeg har genfundet min motivation og derfor har jeg fået lækre kost tilskud fra MyProtein til at komme helt igang igen. Det er første gang jeg har bestilt fra Myprotein men bestemt ikke sidste gang 🙂
Jeg kender min krop ret så godt og ved hvad der kræves for at komme tilbage på rette spor og i mit rette trænings element. Så jeg kan nemt smide de kilo og få en skarp krop igen. Men puha hvor er det bare hårdt ved tanken altså haha.. Jeg har købt de vigtigste ting for min træning. Det er protein pulver, bcaa og preworkout. Det er ikke noget jeg skal tage hver eneste dag, men kun når jeg virkelig har brug for det mht trænings dage. Det er absolut vigtigt for kroppen at den holder fri, ikke kun træning men også kost tilskud. 

Ingen kommentarer

Skriv kommentar