LIFESTYLE

MIN FØRSTE TUR I KBH ZOO !

Hej Bloggen ! I mandags stod den på Zoologisk Have på Frederiksberg.  Jeg har læænge ønsket mig at besøge Zoologisk Have, men nu var vejret endelig til det.. Troede vi hah.. Jeg elsker dyr og især eksotiske dyr og har gjort det fra barnsben af. Jeg vidste ærligt talt ikke at København havde en Zoo før nogen fortalte mig det for måneder siden. Ups…. Jeg har altid sagt at hvis man kan gøre mig rigtig glad så er det via dyr. Er en sand dyr elsker 🙂  Men spontan beslutning mandag morgen blev det og så kørte  vi afsted mod Zoo. Jeg havde set frem til det så længe og vejrudsigten viste at det også skulle blive solskin, ok med graderne og skønt vejr. Da vi ankom og der gik omkring 10 minutter, så begyndte jeg at fryse og det blæste også meget. Heldigvis lånte jeg hans  jakke og smilet kom frem 🙂 Det var rigtig hyggeligt at gå derinde og se alle de dyr, men jeg må indrømme at  jeg blev en smule skuffet. Jeg syntes ikke at der var dyr nok, altså af samme slags. Men sådan er det..  Vi hyggede og pjattede  derinde. Jeg blev meget glad for at se de dyr, og vi fik taget kanon gode  billeder. Det var sjovt at  tilbringe en eftermiddag derude. Jeg vil helt sikkert tilbage igen, men omkring foråret. Jeg kan ikke overskue så mange børn og mennesker samlet et sted og også derfor vi tog afsted først nu her haha..
Jeg havde valgt ren afslapnings outfit denne dag. Tog også en makeupfri dag.. Det bedste i verden er ren chill og ansigtet helt fri heh.. 

Ingen kommentarer

Skriv kommentar