LIFESTYLE

NÅR 1 BLIVER TIL 2 OG NÅR 2 . . . .

Hej søde læsere 🙂
Jeg var i tvivl om jeg skulle skrive det her. Ikke fordi det er forkert eller andet, men fordi jeg vidste ikke om det føltes rigtigt at skrive det. Nu. Men det er ret store ting som er sket her hos mig på meget kort tid. Og nu er det en del af mig og også min hverdag. Jeg har været bange for at skrive det, og gå offentligt om det. Udelukkende fordi jeg er ret privat angående mit kærlighedsliv og andre ting. Selvom jeg har tidligere været i det offentlige liv og har en blog .. Men sådanne store fantastiske nyheder i mit liv burde fortælles med det samme, skrive stolt med blok bogstaver heh. Men det er som om jeg bare har ventet på det rette tidspunkt på at “breake” det, men det “perfekte” #timing findes ikke jo.. NowItFeelsSoReal. Jeg har fået en kæreste. Og vi er flyttet sammen. Vi har kendt hinanden i flere måneder, men nu er vi blevet officielt kærester og startet en fælles fremtid sammen. Jeg er så glad for at jeg har fundet kærligheden og en mand som vitterligt er vild med mig. At være sammen med en mand som forguder dig på alle måder, intellektuelt, kvindeligt, sensuelt, giver dig omsorg og kærlighed på så mange punkter er helt nyt og det meste fantastiske. Når han fortæller mig  hvor meget han elsker mig får jeg gåsehud og priser hvor heldig jeg er blevet . Jeg har aldrig nogensinde været så lykkelig, været glad og svæve på en lyserød sky som nu. Alting giver pludselig bare mening. Jeg vågner hver morgen og går i seng med følelse af taknemlighed og ren glæde. Jeg har savnet at sove sammen med en mand, ligge tæt og vide at der er en som beskytter en rigtigt meget. Jeg har givet hele mit hjerte til en meget dejlig mand som komplet forstår og accepter mig fuldt ud. Dét er ubeskriveligt det bedste.

Når jeg involvere mig til potentiale til et forhold, så er det ikke for sjov skyld. Når jeg lægger tid, energi og ikke mindst mig selv, så skal det også være seriøst og have gode grunde til det. Jeg har været færdig i langt tid med useriøsitet, ligegyldige flirts for at sige det mildt. Hvis jeg skal noget, så skal der kunne være en fremtid i det. Det er om at kunne bo sammen, have en hverdag og så starte en familie op. Med ham her kan jeg stolt sige at jeg vil starte en familie sammen og være far til mit kommende barn.  Han besidder mange af de egenskaber og fælles værdier som jeg ønsker til en familie.
Jeg havde slet ikke forestillet eller troet at jeg ville finde kærligheden, og få en kæreste i dette år. Men først om rigtigt langt tid tid. Men det sker når du mindst forventer det. Kærlighed er ikke nemt og skal ej heller. Det er svært engang imellem og nogle gange har man lyst til at smide håndklædet i ring. Men det er jo det nemmeste. Man skal aldrig opgive hinanden og kærligheden.  Alle kan have opture og nedture i et forhold. Sådan er det.

Han har vendt op og ned på min verden og gjort mig til den mest glade pige på denne jord. Vi har allerede så mange skønne minder sammen og flere at komme efter.  Vi skal virkelig huske at værdsætte den kærlighed, der kommer til os og den som ens kæreste giver en hver dag – Vi ved aldrig, hvad livet bringer og derfor skal vi passe på hinanden og aldrig tage hinanden for givet. Jeg vil bare sige tak til min dejlige kæreste, for at være den han er. <3

Ingen kommentarer

Skriv kommentar