BEAUTY

NATURAL QUICK MAKEUP LOOK BY CARLI BYBELL PALETTE

Jeg har shoppet nye lækkerier mht beauty og makeup her på det seneste. Og nogle ting er fra England så der har været godt med spændt ventidtid heh.. Jeg har længe kigget på to paletter fra BH Cosmetics hvor youtuberen Carli Bybel har lavet samarbejde med dem. Hendes første palette er smuk, men den anden er en deluxe edition hvor du får nye farver med i. Så den store palette er et mix af de den gamle palette men med nye farver tilsat. Blush, hightlighther osv.  11 orginale farver plus 10 nye. Dén palette brugte jeg først igår til at lave dette look.  Ellers har den lagt flittigt og ventet på mig 🙂  Når jeg køber eller får nye ting så har jeg ikke lyst til at pakke det ud og tage i brug. Har jeg altid gjordt, også derfor jeg har utroligt meget i skufferne 🙂 Igår havde jeg bare hurtigt lyst til at lege med mit makeup and get dolled up så det gjorde jeg.  Ikke fordi der var særlig anledning end blot søndag 😉 Jeg kan snildt bruge mange timer på at lægge en meget smuk, perfekt makeup look, men også blot 20 minutter. Det her tog omkring 30 minutter idet jeg lavede Instastory ( Bypatricialouisecom ) Jeg går ikke længere med makeup til daglig, højst 2 gange ugentligt. Jeg er gået fra at have meget tungt makeup hver evig eneste dag til nu intet faktisk. Min hud har brug for at ånde og så har jeg selv smukke ansigtstræk 😉 Men når jeg vil dulle mig op så gør jeg det også! Mit signatur look angående makeup er nu naturligt’ish contour, bronze, jordfarver eye makeup, falske øjenvipper og meget nude lips. Meget naturlige men med shiny gloss ovenpå. Men også lidt mørke læber. Mine bryn trænger til at blive rettet, men kan faktisk godt lide at de er busket.. Jeg er ikke til så meget highligter. Jeg fortrækker bedst at fremhæve de træk ved min ansigt som er pænest uden at det bliver for meget.

Jeg valgte at købe det hos BeuatyBay.com. Første gang jeg prøvede det, men ikke sidste gang. Jeg bestilte søndag eftermiddag og modtog torsdag formiddag. Pænt pakket ind og sikret. 

Ingen kommentarer

Skriv kommentar