BEAUTY

TID TIL HÅR TOUCH UP !

Hey you guys 🙂 Jeg var forbi min frisør og ynglings frisør salon La’Belle Clinique i torsdags. Jeg skulle have et lille touch up af mit  hairextentions.  Jeg fik lavet hot fusion metode i, 200 gram i 60 cm for ca 2 måneder siden og jeg har været så glad for det lige siden! Jeg render rundt med meget langt tykt hår. Og jeg elsker det rigtigt meget.. Men jeg bruger meget tid på rette produkter for at vedligeholde og  pleje det.  Det tager energi, men det er bare meget nemmere med hair extentions!Især hvor kvaliteten er i top, håret er tykt, og er en god holdbar metode. Som almindelitg hår så skal det jo også klippes, ordnes og lige studses.. Så jeg tog forbi  salonen ude på Amager og blev forkælet <3 Jeg fik påsat ekstra hår på, fik glattet det så smukt, og der blev klippet omkring 5 cm af..  Nu ser mit hår endnu sundere ud og frisk igen 🙂 Min frisør sagde at jeg har mere hår påsat end normalt andre haha. Jeg elsker en rigtig løvemanke og godt fyldigt hår! Jeg elsker denne salon og de er simpelthen så søde, imødekommende og altid hjælpsomme. De kan altid lige klemme mig liige ind i kalenderen heh. Det er langt vej at komme fra Nordsjælland  og så ude til Amager, men det er turen værd. 

Ingen kommentarer

Skriv kommentar