PERSONLIGT

SIG DET MED BLOMSTER!

Hej læsere. Jeg håber at I har det godt og er kommet godt ind i november måned. Det er lidt vildt at tænke på at snart så går vi ind i December måned og så jul og ja nytår før vi får os set om.. Jeg elsker julen, og alt om og ved det nu. Hyggen, pynten, alle de julelys og ikke mindst al det jule slik. Ja herhjemme begyndte vi faktisk allerede sidst i oktober med det haha. Jeg eeeelsker jule slik. Når man har ventet et helt år på, ja så går det en en smule galt haha. Førhen kunne jeg knap lide julen, jeg hverken gik op i det eller det sagde mig noget,  men nu hvor jeg er blevet ældre så synes jeg det er noget så dejligt. Men også nu især fordi jeg har fået mig en kæreste som elsker julen og glæder sig som et lille barn heh.  Vi skal holde vores første jul sammen og med hans store familie, så det glæder mig rigtigt meget til 🙂 Jeg bor i Rungsted, Nordsjælland. og der er allerede pyntet godt med lys, flotte lys kæder langs Strandvejen. Det er kanon hyggeligt og ikke mindst smukt at køre forbi og se det. Nå. men Jeg har haft en dejlig dag med overraskelser. Min kæreste overraskede mig med min yndlings kage, jordbær kage fra Lagkagehuset og så fik jeg også den smukkeste kæmpe buket roser også. Thanks Bae<3
Dét er vitterligt ren lykke for mig. At en mand husker hvad du er til, og kan lide, og bare overrasker simpelthen bare fordi. Ingen store grunde. Men simpelthen fordi at han elsker dig og vil se et smil på dine læber.  Blomster gør mig altid glad og klart det fortrukne! Jeg er meget heldig at jeg har formået mig at finde en mand som er romantisk og gør mig hver dag glad på alle områder. 

Ingen kommentarer

Skriv kommentar